Om et fingeraftryk

Efter du indstiller en hemmelig kode, kan du vælge at beskytte adgang med et fingeraftryk. Kaspersky-appen bruger de samme fingeraftryk, som du tilføjer i dine enhedsindstillinger. Så hvis du ikke har brugt fingeraftryksscanning før, vil du blive omdirigeret til dine enhedsindstillinger.

For at bruge finger aftryk til at beskytte adgangen til Kaspersky appens indstillinger og funktioner skal du vælge Lås op med fingeraftrykafkrydsning feltet i opsætning guiden eller i Indstillinger >Skærmlås